Bring your
brand alive

The Show Room brengt merken tot leven in een digitale wereld met high-end content, interactieve beleving en wereldwijde livestreaming. Als een kameleon passen wij de branding en beleving van iedere virtuele showroom aan op jouw merkverhaal en brand DNA.

The Show Room is een tijdloze oplossing voor brand & product display met dynamische beeldervaringen. The Show Room heeft de digitale technologie, de conceptuele power en het kwalitatieve livestreamplatform om al je doelgroepen op interactieve wijze te bereiken, informeren en inspireren.

THE SHOW ROOM?

Want to know more?

"De digitale doelgroep van vandaag vraagt om intensere, realistische en interactieve beleving. Brand managers dromen op hun beurt van rijke branded content en originele storytelling. The Show Room is de matchmaker!"

Chris Havinga

CEO brand agency Brand New Live

Digitaal thuiswerken en op afstand communiceren is onderdeel van ons nieuwe werken. Digitalisering verlaagt de overheadkosten en verkleint onze footprint. Tegelijkertijd vergroot het de mogelijkheden voor impactvolle digitale marketingcommunicatie en originele merkbeleving.

The Show Room maakt gebruik van een high-end digitale infrastructuur die is voorbereid op alle toekomstige technologieën voor digital user experience, virtual conferencing en dynamische co-creatie. Van product launch tot fashion show en van product fair tot digital workspace. Wil je een heel andere showroom? Wij creëren ‘m voor je!

want to see more?

this is what it looks like

GET INSPIRED

Digital workspace

Creëer een digitale co-creation workspace

Product launch

De visuele kracht van New Reality

Open your
own showroom

Realtime samenwerken met klanten in een digital workspace?  Product marketeers trainen in jullie eigen virtuele smart home? Modeshow voor een wereldwijd publiek organiseren? Product online lanceren voor persrelaties?

Voor alle brand-, event- of marcom managers die op zoek zijn naar nieuwe manieren voor online beleving, contentcreatie en digital story telling... The Show Room opent je ogen!

scroll into a new reality

New Reality?
Take a leap!

The Show Room heeft niet alleen de storytelling creativiteit maar ook de technologische kennis in huis voor de hoogste kwaliteitsstandaard in on-screen merkbeleving.

New Reality (NR) is onze verzamelnaam voor de veelzijdige technieken die The Show Room gebruikt om onderscheidende digitale beleving mogelijk te maken. Van Augmented Reality en 3D realtime motion graphics tot Mixed & Virtual Reality.

Are you ready for NR?

What’s your challenge?

The Show Room is een initiatief van brand agency Brand New Live met digital partner Creative Animal (onderdeel van NEP). Samen brengen wij merken digitaal tot leven met geavanceerde technologie, high-quality livestreaming en interactieve brand experiences.